Historien om Anna er historien om en helt almindelig pige, som i sommerferien mellem sjette og syvende klasse oplever noget, som ændrer hendes liv fuldstændigt. Et år senere er hun på hash, kokain og amfetamin og truer en anden pige med en kniv og bliver smidt ud af skolen. Kommunen er tæt på at fjerne hende fra hjemmet, fordi det er klart for alle, at der er noget helt galt.

Det, der skete en nat i et sommerhus var, at hun blev voldtaget. Voldtaget af sin kæreste, hvis forældre lå og sov i værelset ved siden af.

Har det som om jeg har taget bad i mudder

- Jeg har mareridt om, at min kæreste ligger ovenpå mig og holder mine arme fast. Da jeg vågner op opdager jeg, at han er i gang med at voldtage mig. Han siger "Hvis du skriger, så slår jeg dig ihjel". Jeg er fuldstændig lammet af skræk og ligger helt stille. Jeg bliver liggende på den måde i lang tid, for jeg kan ikke få armene ned fra den position, hvor han holdt dem fast. Da der er gået lang tid og jeg er sikker på, at han sover – og jeg igen kan bevæge mig – lister jeg mig op og går ud vasker mig ved vasken i badeværelset. Jeg har det, som om jeg har taget bad i mudder. Jeg lægger mig ind ved siden af ham igen, og lægger mig i samme position, så han ikke skal tro, at jeg har gjort noget.

Anna er rædselslagen og siger intet om, hvad der er sket. Da kærestens mor kører hende hjem, forklarer hun til Annas mor, at de to unge vist har slået op. Annas mor kan godt se, at noget er galt, men Anna slår det hen. Ugen efter starter skolen igen, og det kan Anna slet ikke overskue. Hun går nemlig på samme skole som ex-kæresten. 

 

Det kunne han aldrig finde på 

- Jeg melder mig syg de første dage, og da min mor tvinger mig til at gå i skole, løber jeg hjem igen. Jeg er hele tiden bange for at møde ham, og en dag bryder jeg helt sammen og fortæller mine veninder om, hvad der er sket. De fortæller deres forældre om det, som så ringer til min mor.

Anna og hendes familie bor i en lille by, og historien om, hvad der er sket begynder at brede sig.

- Jeg ved, at mange siger "Det kunne han da aldrig finde på, men det kunne han faktisk godt. Efter nogle uger bliver jeg kontakt af en af hans venner som sagde "Anna, jeg tror på det, for jeg ved, at han har gjort det samme mod en anden pige". 

-Det er på det tidspunkt, at mit stofmisbrug starter. Jeg bliver lidt ligeglad med det hele, pjækker fra skole. Jeg begynder at hænge ud med nogle skidte typer og ryger hash og tager kokain og amfetamin. Jeg skubber simpelthen tankerne væk om det. Jeg lægger det i glemmeboksen og ryger en god joint, hvis tankerne om det dukker op.

 

Truer en anden pige med en kniv

Det hele koger samme for hende, da hun en dag ender med at true en anden pige med en kniv:

- Der var en pige i min klasse, som havde irriteret mig i længere tid – en pige, som var på hans side. En dag fik jeg nok og gik hen i Hjemkundskab og hentede en kniv. Jeg tog fat i hende og hev hende ind på et toilet, hvor jeg truede hende, og sagde, at hvis hun ikke holdt kæft, så ville jeg skære halsen over på hende.

På grund af denne hændelse bliver Anna smidt ud af skolen. I 9. klasse kommer hun på en efterskole og her går alt godt indtil hendes klasse en dag skal have et emne om vold og voldtægt:

 

Ville ikke rippe op i det

-Indtil nu er det gået fint nok, men da jeg hører ordet "voldtægt", går det helt galt. Jeg løber ud af klassen og skriger og råber og går fuldstændig i selvsving, så der skal tre personer til fysisk at holde mig nede. Jeg får vristet mig fri og løber ned på mit værelse. Her finder min kontaktlærer mig og spørger hvad der sker og jeg fortæller ham det hele. Han finder nummeret på et center for voldtægtsofre, og det bliver starten på et forløb, hvor jeg er til ugentlige samtaler der. Det var jeg ikke vild med, for jeg var bange for at rippe op i det hele.

 

Heldigvis bliver Anna ved med at komme til samtalerne. Hun er dag 22 år og er kommet godt videre.